La Ateneul Roman din Bucuresti am ajuns in premiera acum, cu ocazia Festivalului International George Enescu. Va spuneam ca pana la concertele din cadrul festivalului de la Craiova, voi avea ce povesti din Bucuresti. Ceea ce si fac.
Iarba grasa sau Grasita am sacurat azi la Miercurea fara carne. Stiam buruiana din copilarie, cand o tocam pentru rate la tara sau cand il rasfatam pe porcul gospodariei cu astfel de delicatese. Acum am redescoperit reteta la Gina Bradea si buruiana in flora spontana. Pana la Miercurea fara carne a fost doar un pas, insa este deja a doua …
Astazi incepe Festivalul International George Enescu, cu 4000 de artisti din 28 de tari, in peste 100 de concerte. Editia #27 a festivalului marcheaza 70 de ani de la trecerea in eternitate a lui George Enescu.
Asa ca de revenire dupa vacanta in Thassos, reincep azi la Miercurea fara carne. Am si ingrediente grecesti, dar important este ca am revenit la obiceiurile sanatoase.