Miercurea fara carne 18 Martie

Miercurea fara carne 18 Martie
Pofta buna la inca o zi de Miercuri fara carne. Iata la ce am poftit azi 🙂

Pentru de dimineata am avut paine cu mac si cu unt, cascaval si rosii cherry, alaturi de o prajitura facuta in casa, la fel ca si painea 🙂

La pranz mi-am adus aminte ca in fiecare zi trebuie sa mancam legume si fructe din toate culorile, ca sa beneficiem de toate mineralele si de alte componente.

oua ochiuri
Ei bine, masa de pranz am dedicat-o resveratrolului, o substanta anti-coagulanta care previne aparitia cheagurilor de sange si reduce riscul bolilor cardio-vasculare. Resveratrolul este continut in fructele si legumele de culoare inchisa (spre violet), iar azi mi-am colorat pranzul cu salata de varza rosie
salata de varza rosie
si cu oua ochiuri de la tara, pe „pat” de ceapa rosie. Asa a aratat la final, iar la gust a fost bestial 🙂
oua ochiuri cu ceapa rosie
Seara ma asteapta o supa crema de linte verde, alaturi de crutoane si quality spices.

supa crema de linte verde

Linte verde, pentru ca de dimineata am mancat legume rosii, iar la pranz violet 🙂

Pofta buna fara carne!

Update: Miercurea fara carne s-a imbogatit in aceasta saptamana cu meniul propus de Kinga.

13 Comments

Leave a Reply