Vremea dietei si planta dietei

Spuneam ca multi dintre noi ne propunem ca dupa Sf. Ion sa (ne) revenim la starea de dinainte de sarbatori: serviciu, obiceiuri, program, silueta etc. Pentru vremea dietei va propun planta dietei 🙂

kilograme in plus? E vremea dietei

Vremea dietei si planta dietei

In ceea ce ma priveste, am tinut cura de detoxifiere inainte de Craciun iar de saptamana trecuta am revenit la obiceiurile normale: serviciu, sport, 2 zile fara carne etc. Singura „tema” lasata dupa Sf. Ion este ora de culcare.

Obligat-fortat toti revenim la vechiul program, insa doar atat. Nu revenim automat si la vechea greutate, mai ales daca mesele de sarbatori au fost mai mult decat imbelsugate.

Pentru cei care si-au propus ca dupa Sf. Ion sa dea jos kilogramele in plus, un inceput bun este detoxifierea. Detoxifierea care ajuta la reglarea metabolismului si la eliminarea kilogramelor mai usor.

Am povestit in decembrie care sunt cele 9 zile de detoxifiere in cadrul programului Clean 9 asa ca nu mai insist.

Spun doar ca Aloe Vera, din al carei gel se beau 3 litri in timpul programlui Clean 9. Pe langa celelalte denumiri mai cunoscute:

  • „Vindecatorul tacut”,
  • „Planta armoniei”,
  • „Planta vietii”,
  • „Medicul din ghiveci”,
  • „Binecuvantarea cerului”,

este cunoscuta si sub denumirea de „Planta dietei”.

Spor(t) in lupta cu kilogramele in plus si nu mai amanati startul pentru vremea dietei. Nu de alta, dar acus-acus vin sarbatorile de Paste 🙂

Spor!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.