Dulceata de ceapa pentru Miercurea fara carne

Bine ati revenit la Miecurea fara carne. Pe care azi am indulcit-o cu… dulceata de ceapa. Si dulceata de ardei. Si ce-a mai fost vedeti in continuare 🙂

Pentru de dimineata am avut icre de crap indulcite. Pe una dintre felii am pus dulceata de ceapa, pe cealalta dulceata de ardei si pe felia #3 ambele 🙂

icre de caras cu dulceata de ceapa

Icrele sunt mai sarate de felul lor, le-am indulcit dar am mai adaugat si acru si amar. E bine sa trecem prin toate gusturile. Asa ca am adaugat o gogonea murata si ardei capia in otet pentru gustul acru. Pentru gustul amar am presarat cateva masline de Thassos. Si asa am avut un mic dejun gustos in toate directiile.

La pranz m-am indreptat spre o ciorba de legume cu mamaliga. Pe care am condimentat-o cu un ardei iute, ca sa completez gusturile de dimineata.

ciorba de legume

Pentru seara inca nu m-am hotarat daca vor fi cartofi wedges cu mamaliga si usturoi sau o pizza quattro formaggi. Mai am cateva intalniri azi si cum masa mea de

seara e pe la ora 17:00, nu prea merge usturoiul. Dar pizza branzoasa merge la fix. Chiar si o bere merge, mai ales ca e meci de handbal la Campionatul European din Suedia.

pizza quattro formaggi

Pana atunci insa va fac pofta cu un teasing. Cocos de Hurez cu cartofi in coada si mamaliga-n gheare.

cocos de hyrez cu cartofi in coada

Hai ca am reusit sa am si cocos in farfurie si nici sa nu mananc carne 🙂

Pofta buna fara carne!

4 Comments

  1. Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply