Ca sa fie gustoasa si cremoasa Miercurea fara carne, am inceput bine inca de dimineata. Adica am avut un mic dejun gustos si cremos 🙂
Dimineata gustoasa si cremoasa
Pentru un mic dejun cremos am avut crema de branza si icre de hering. Ca sa fie gustos si la propriu si la figurat, am avut parte de toate gusturile. Peste crema de branza am pus merisoare dulci-acrisoare. Pe icrele de hering am adaugat crema de masline, cu gust amarui.
Pentru a avea toate gusturile am adaugat ardei iuti umpluti cu branza sarata. Si daca data trecuta la Miercurea fara carne am bifat toate gusturile pe parcursul zilei, acum le-am gustat la micul dejun.
Salatate inainte de toate
La pranz mi-am adus aminte de salate si de salatate. Asa ca am facut o salata de rosii cherry, salata verde, masline, ceapa verde si chipsuri cu ardei.
Si ca sa fie salata si mai gustoasa, am aruncat deasupra 2 oua de prepelita facute ochiuri.
Seara am avut o pizza quattro formaggi cu sos iute. A fost asa de buna incat am si uitat sa fac poze 🙁
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei