Miercurea fara carne, gustoasa si cremoasa

Ca sa fie gustoasa si cremoasa Miercurea fara carne, am inceput bine inca de dimineata. Adica am avut un mic dejun gustos si cremos ­čÖé

Dimineata gustoasa si cremoasa

Pentru un mic dejun cremos am avut crema de branza si icre de hering. Ca sa fie gustos si la propriu si la figurat, am avut parte de toate gusturile. Peste crema de branza am pus merisoare dulci-acrisoare. Pe icrele de hering am adaugat crema de masline, cu gust amarui.

Miercurea fara carne gustoasa si cremoasa

Pentru a avea toate gusturile am adaugat ardei iuti umpluti cu branza sarata. Si daca data trecuta la Miercurea fara carne am bifat toate gusturile pe parcursul zilei, acum le-am gustat la micul dejun.

Salatate inainte de toate

La pranz mi-am adus aminte de salate si de salatate. Asa ca am facut o salata de rosii cherry, salata verde, masline, ceapa verde si chipsuri cu ardei.

salata cu chipsuri si oua de prepelita

Si ca sa fie salata si mai gustoasa, am aruncat deasupra 2 oua de prepelita facute ochiuri.

Seara am avut o pizza quattro formaggi cu sos iute. A fost asa de buna incat am si uitat sa fac poze ­čÖü

Pofta buna fara carne!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.