2 ani de alergari caritabile in Craiova pentru Spitalul Copiilor

In Iunie 2015 am dat startul la alergari caritabile in Craiova pentru Spitalul Copiilor. Am fost 13 participanti la prima alergare caritabila din Parcul Romanescu.

Craiova - Alerg pentru Spitalul Copiilor

Asociatia 1 Leu m-a incurajat spunandu-mi ca si daca am fi fost doar 3 persoane, tot ar fi fost un pas inainte. Intre timp alergarile caritabile s-au raspandit in mai multe orase din Romania iar suma stransa la nivel national a ajuns la 608400 lei (noi).

2 ani de alergari caritabile in Craiova

Dupa 2 ani de alergari caritabile in Craiova, azi am fost tot 13 persoane.

2 ani de alergari caritabile in Craiova

Nu aceleasi, dar au fost si cativa dintre cei prezenti la primul eveniment. Important este ca in fiecare luna au venit noi participanti. Am fost si 7 si 10 dar si 40 de persoane la o alergare. Si mai important este ca grupul participantilor a ajuns la peste 150 de persoane si ca nu ne-am oprit.

Ce inseamna o alergare caritabila pentru Spitalul Copiilor

Asociatia 1 Leu a pornit de la ideea ca oricine poate dona macar 1 leu pentru Spitalul Copiilor. La aceste alergari caritabile in Craiova nu este vorba de intreceri, concurs sau de vreun cros.

alergare caritabila

Fiecare alearga/merge/doneaza cat vrea. Am avut si participari pe bicicleta. Am avut si persoane care n-au alergat dar au donat.

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Si mai ales am avut de fiecare data participanti de toate varstele.

alergare de la mic la mare

Monede pentru Spitalul Copiilor

Intre timp am diversificat actiunile si in afara de alergarile lunare am inceput si strangerea de monede. Nu toata lumea alerga dar mai toti au pe-acasa monede pe care nu le folosesc. N-as fi crezut ca vom strange peste 50 de kilograme de monede la Craiova. Dar am reusit. Iar urmele se vad inca, in afara de cei 117 lei adunati azi, un participant a mai adus 2,2 kg de monede.

Va las cu mai multe imagini de la alergarea caritabila din Iunie si cu invitatia de a ne fi alaturi in prima Sambata din Iulie.

Iar daca nu alergati, puteti sa strangeti monede sa sa faceti donatii online.

Spor caritabil!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.