Mercur Center Craiova sarbatoreste 1 an pe 9 Iunie

Anul trecut pe 9 Iunie va spuneam despre deschiderea Mercur Center Craiova si despre evenimentele de la Diverta.noutati de primavara la Mercur Center Craiova

Ei bine, azi e mare animatie la Mercur Center Craiova sub sloganul Împlinim un an, te sărbătorim pe tine!

Cum?
Cu premii, evenimente inedite, concerte si spectacole. Cine cumpara azi in valoare de minimum 90 lei din Mercur Center va participa la tombola cu zeci de premii constand in produse electrocasnice, bijuterii sau vouchere cadou.

Cand?
Vineri 9 Iunie 2017, incepand de la ora 12:00.

Unde?
In Mercur Center Craiova si pe esplanada Mercur Center.

Cine?
Nu va spun toate suprizele insa va anunt ca de la ora 18:00 o auzim pe Ilinca – reprezentanta României la Eurovision 2017.

Mercur Center Craiova 1 an

Nu va fi singura ci alaturi de Amadeea Violin – “Îngerul si Demonul viorii” si Alina Eremia.

Zona Copilariei la Mercur Center Craiova

Nici cei mai mici craioveni nu vor fi uitati. La parterul Mercur Center Craiova va fi Zona Copilariei. Cei mici vor confectiona papusi din ata colorata, moristi sau vaporase personalizate. Cei mai iscusiti vor fi rasplatiti cu surprize si premii.

Zona va fi strabatuta de personajele magice din desenele animate, de un Magician si de animatori pe picioroange. Chiar daca zona este destinata in special copiilor, Magicianul a pregatit numere de iluzionism si magie pentru toate varstele.

Cateva repere la Mercur Center Craiova

In primul an de activitate al centrului comercial am bifat cateva repere importante. La parter a sosit Starbucks iar la ultimul etaj este Inspire Cinema Craiova. Despre filmele 3D v-am tot povestit, va mai spun doar ca panorama de la terasa Inspire Cinema este fascinanta.

Despre Diverta am amintit la inceput, ramane sa descoperiti si voi reperele preferate.

Aveti de unde alege dintre magazine de imbracaminte si incaltaminte, bijuterii si accesorii, cosmetice, jucarii, electrocasnice, restaurante cu vedere panoramica, locuri de joacă, casino, sală fitness si supermarket.

Spor sarbatoritor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.