Dansez pt. tine, … Flamenco!

N-am plecat, n-ati scapat de mine. Inca 🙂 Am fost doar putin ocupat, fiind intre 2 plecari ale caror destinatii nasc confuzii internationale: Bucharest si Budapest. In 2 cuvinte: Dansez Flamenco!

Dansez pentru tine Flamenco

Dansez

Ca sa clarific sarada, sambata am fost la Bucuresti pentru Concursul de Dans Generatia 9. Este un concurs inscris in calendarul competitional al Federatiei Romane de Dans Sportiv. Nu eu sunt dansatorul, ci Daria, fetita mea, impreuna cu partenerul ei Radu.

Ca sa intelegeti care e treaba, dansul sportiv este cam ce vedeti la „Dansez pentru tine”.

Fiecare pereche trece prin mai multe clase, Hobby, E, D, C … etc, fiecare clasa fiind impartita in categorii de varsta.

La clasa Hobby se danseaza 4 dansuri, 2 standard si 2 latino, iar trecerea la clasa superioara (E) se face dupa doua clasari pe podium.

La clasa E se danseaza 6 dansuri, 3 standard si 3 latino, iar trecerea la clasa superioara (D) se face dupa ce ai acumulat 200 de puncte si 3 finale.

Ei bine, Daria si Radu mai aveau nevoie de 4 puncte pentru a trece in D si astfel am mai mers la o competitie in Bucuresti.

Aici aveti imagini de la Sala Rapid, unde s-a desfasurat concursul. A fost OK, Daria a luat chiar 36 de puncte, calificandu-se si in finala, desi avea deja 4 sau 5 finale si n-ar mai fi fost nevoie.

Asta a fost cu Bucharest-ul. La Budapesta plec spre sfarsitul saptamanii si pana atunci trebuie sa las treburile aranjate.

Flamenco

La Budapesta voi fi la Flamenco. N-are treaba cu dansurile, asa se numeste hotelul unde suntem cazati si unde are loc un seminar international organizat de Institutul Robert Schuman. Tema seminarului este cooperarea regionala.

Sper sa ma reintalnesc macar cu o parte dintre colegii pe care i-am cunoscut la seminariile din 2006. Si de ce nu, sa-mi fac noi prieteni pentru intalnirile viitoare.

Voi reveni cu imagini si impresii, dar pana atunci mai sunt cateva zile, asa ca tot nu scapati de mine 🙂

Spor!

6 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.