Vest vs (r)Est

In timp ce eu (re)descopeream  frumusetile Budapestei si Vienei, s-a descoperit si la noi… secretul estic al lui Polichinelle. Ca in reclama: si aici, si aici! Produsele pentru Vest sunt diferite de cele pentru Est.

ingrediente sampon de la Vest la Est

De la Vest la Est

De parca era nevoie de parerea unor experti ca sa-ti dai seama ca aceleasi produse sunt diferite la noi fata de nemti, de exemplu. Doar numele de pe ambalaj este identic.

In rest, se vede si la pret dar si pe eticheta pentru ce tari este destinat produsul. Doar nu credeati ca fac acelasi produs, dar il vand mai ieftin la noi :).

Ehehehe, in curand o sa descopere si ca in majoritatea produselor pentru ingrijire personala se arunca banii pe apa… supermarketurilor. Da, pe apa, care este primul ingredient din pasta de dinti, sampoane, sapunuri lichide s.am.d., adica ingredientul majoritar in respectivele produse de ingrijire.

Banuiesc ca si aici procentajul de apa variaza intre Vest si Est, dar nu ma intereseaza. Eu am fost norocos sa descopar produsele de la Forever, unde ingredientul principal este Aloe Vera Gel. Iar produsele au aceeasi calitate in toate tarile din lume, nu doar in estul/vestul Europei.

Inca ceva, la Forever nu apare un nou sampon in fiecare saptamana, ci este un singur sampon, care a putut fi folosit, testat, verificat si apreciat de milioane de consumatori timp de mai multi ani.

La fel sunt si celelalte produse.  Aproximativ 200, la care se adauga in fiecare an cateva produse noi, nu variante „new” ale produselor existente, innoite doar la ambalaj si la „publicitate”.

Va doresc cumparaturi inteligente inainte de Pasti!

3 Comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.