S-a schimbat luna, schimbam meniul, dar nu si obiceiul. Ramane cum am stabilit: miercurea fara carne 09Nov2011.
Miercurea fara carne 09Nov2011
Cum ma straduiesc sa adaug mereu in meniu ingrediente de sezon, isi fac aparitia azi dovleacul, varza si strugurii. Si am incercat sa fie un oarecare echilibru intre ingredientele coapte/fierte si cele crude.
Pentru de dimineata am avut macaroane cu branza.
La pranz am bagat ciorba de cartofi cu iaurt. N-am suflat nici in ciorba si nici in iaurt, pentru ca-mi place sa le consum reci (la temperatura camerei).
Am completat cu dovleac la cuptor. Mi se pare ingredientul cel mai reprezentativ al lunii Noiembrie. Si aroma care ar trebuie sa se simta in fiecare bucatarie in aceasta perioada.
Seara m-am delectat cu icre de hering, ceapa verde si ridichi rosii. Ceapa verde nu prea este ingredient de toamna, dar as manca in fiecare zi, daca as gasi. Tot in ideea de a avea si ceva crud in meniu am adaugat si ridichi rosii.
Sau salata de varza cu morcovi, optional in loc de ceapa cu ridichi, daca mai aveti de iesit pe undeva š
Iar intre mese m-am indulcit cu mere si struguri š Trebuie sa ma credeti pe cuvant, ca poze am uitat sa fac š
Pana data viitoare, pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Simion Cristian
Miercurea fara carne e la fel de inutila ca minutul fara bere! š
Daniel Botea
@ Simion:
Minutul (micul)fara bere merge (de voie-de nevoie) la conducatorii auto care fac popas š Miercurea fara carne la cei care-si conduc viata. De voie š
Strategic
Pfai ce imi place raspunsul tau!!!
Daniel Botea
@ Strategic:
Pai e din experienta si cu micii si cu miercurea fara carne š
semi
Mama de cand nu am mai mancat dovleac copt! :O Si salata de icre homemade moaaa! Imi lasa gura apa! =)
Daniel Botea
@ semi:
Deci se poate manca cu pofta si fara carne š
Telefoane Dual Sim
dovleac copt chiar nu am mancat asa ceva pana acum si chiar am dovleci dar nu am incercat sunt buni de ceva ?? Adik ce gust are , icre am mancat si chiar mi-ai facut pofta dar dovleci nu !
Daniel Botea
@ Telefoane:
Sunt foarte buni, gustosi si dulci.
Gustul este unul specific, nu pot sa-ti zic decat ca este un miros si un gust de … dovleac copt.
Daniela
Iar imi faci pofte? De cand visez sa fac placinta cu branza dar nu reusesc pentru ca nu am bani š Sunt suparata!
Daniel Botea
@Daniela:
Probabil ca de la macaroane ti-a venit pofta de placinta š Vezi, iti fac toate poftele :))))))))))
Mariusica
Ioi domnu` bucatar ce bine arata. As vrea si eu o portie de ciorba, arata delicios:D
Florin
Eu sunt adeptul „Nicio zi fara carne”. Nu se poate trai fara carne š
Posete Dama
Mi-ai facut asa o pofta de macaroane cu branza…
Daniel Botea
@ Mariusica:
E foarte usor de facut š
Daniel Botea
@ Florin:
Am inteles apropo-ul, dar ce e mult strica. Daca nu stiai, in timpul consumului de „carne” barbatii pierd foarte mult seleniu.
Telefoane Dual Sim
hmm ms pentru specificatii Daniel chiar o sa incerc sa vad cam cum iese š
Daniel Botea
@ Telefoane:
Cu multa placere. Astept impresiile
Gianina
Incercati si miercurea si/sau vinerea cu hrana sanatoasa,vie…sau cel putin fara nici o proteina animala,sa vezi atunci reactia corpului…e ca un fulg…Pup!
Daniel Botea
@ Gianina:
Cam asa e!
Stefan
Ar fi bine sa fie si Vinerea fara carne.
Daniel Botea
@ Stefan:
Eu ma abtin 2 zile de la carne. De obicei miercurea si vinerea, dar cateodata se mai intampla si luni. Pe blog scriu decat Miercurea fara carne, vinerea o colorez mai luminos, ca incepe weekendul š