Miercurea fara carne 09Nov2011

S-a schimbat luna, schimbam meniul, dar nu si obiceiul. Ramane cum am stabilit: miercurea fara carne 09Nov2011.

Miercurea fara carne 09Nov2011

Cum ma straduiesc sa adaug mereu in meniu ingrediente de sezon, isi fac aparitia azi dovleacul, varza si strugurii. Si am incercat sa fie un oarecare echilibru intre ingredientele coapte/fierte si cele crude.

Pentru de dimineata am avut macaroane cu branza.

macaroane cu branza

La pranz am bagat ciorba de cartofi cu iaurt. N-am suflat nici in ciorba si nici in iaurt, pentru ca-mi place sa le consum reci (la temperatura camerei).

ciorba de cartofi cu iaurt

Am completat cu dovleac la cuptor. Mi se pare ingredientul cel mai reprezentativ al lunii Noiembrie. Si aroma care ar trebuie sa se simta in fiecare bucatarie in aceasta perioada.

dovleac la cuptor la Miercurea fara carne 09Nov2011

Seara m-am delectat cu icre de hering, ceapa verde si ridichi rosii. Ceapa verde nu prea este ingredient de toamna, dar as manca in fiecare zi, daca as gasi. Tot in ideea de a avea si ceva crud in meniu am adaugat si ridichi rosii.

icre de hering

Sau salata de varza cu morcovi, optional in loc de ceapa cu ridichi, daca mai aveti de iesit pe undeva 🙂

Iar intre mese m-am indulcit cu mere si struguri 🙂 Trebuie sa ma credeti pe cuvant, ca poze am uitat sa fac 😉

Pana data viitoare, pofta buna fara carne!

Save

21 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.