Miercurea fara carne 16Nov2011

A inceput postul, felicitari pentru cei care-l tin! Eu voi continua cu postarile de miercuri, fara carne. Dupa cum veti vedea, prefer mancarea facuta in casa fara E-uri si conservanti si la Miercurea fara carne 16Nov2011.

Cred eu ca un post (chiar al Craciunului) intretinut cu patE-uri vegetale sau alte alimente de post, dar pline de E-uri, nu-si atinge scopul pentru care este tinut. Adica nu faci curatenie si detoxifiere a organismului. La curatenia spiritului nu ma bag.

Revenind la meniul de azi, veti descoperi, natural, alimente de sezon.

Miercurea fara carne 16Nov2011

Pentru de dimineata: am avut icre de stiuca facute in casa si o bunatate de zacusca de la mamaie, pe bagheta cu ceapa.

icre de stiuca la Miercurea fara carne 16Nov2011

bagheta cu ceapa

Toate asezonate cu muraturi din legume crescute si preparate la tara.

muraturi de casa la Miercurea fara carne 16Nov2011

La pranz  am incercat o ciorba de spanac cu iaurt facut in casa (gata, am pus si poza 🙂

ciorba de spanac cu iaurt

Seara m-a asteptat o salata orientala, adica ou, cartofi, ceapa, patrunjel si lamaie

salata orientala la Miercurea fara carne 16Nov2011

Bonus, un pahar de vin cu nuci si/sau alune.

vin, nuci si alune

Vinul este de casa, din bolta de la tara, struguri fiind culesi in toamna asta, zdropsiti si dati la teasc de tatal meu.

Pus apoi in butoi de lemn, limpezit si totusi un pic tulburel, dar numai bun de baut.

Doar sticla este amintire de la Borkatakomba 🙂

Amintiri de la Borkatakomba

Si da, eu sunt pe eticheta de la sticla, alaturi de gazda de la crama din Budapesta.

Pofte bune 🙂

Save

13 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.