Vinerea colorata … de mana

Hai la Vinerea colorata de mana, iar in mana… o minge šŸ™‚ Daca n-ati prins ideea, ma refer la hand-ball si la nationala feminina a Romaniei care participa la Campionatul Mondial de Handbal din Brazilia.

Vinerea colorata de mana

Vinerea colorata de mana

Saptamana ne-a fost colorata tricolor, acestea fiind si culorile celor 3 echipamente ale nationalei.

Fetele ne-au colorat saptamana neuniform, tinandu-ne mereu in suspans. Au invins greu Tunisia, au trecut usor de Cuba si au fost egalate in ultimele secunde de Japonia, pentru ca in meciul cu Brazilia sa fie invinse.

Indiferent de rezultatul meciului de azi cu Franta, vom merge mai departe in grupe. Este importanta si pozitia de pe care mergem, meciurile urmatoare fiind eliminatorii.

Va fi greu pentru ca absentelor de la inceputul mondialul li s-au adaugat altele. Pe langa Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Ionela Stanca, Paula Ungureanu, s-au accidentat Oana Manea si Adina Meirosu Fiera. Accidentate chiar in primele meciuri, le tinem pumnii si speram sa revina cat mai rapid. Iar Romania sa mearga cat mai departe, ca sa le avem valide pentru urmatoarele meciuri.

A propos de meciuri, am mai scris despre faptul ca nu toti romanii au avut posibilitatea sa vada meciurile nationalei de handbal la TV.
Nici pe net n-am reusit sa vad meciurile de la inceput. Noroc cu prietenii de pe Facebook. Nationala de Handbal Feminin a Romaniei mi-a indicat un link unde am putut sa vad meciurile live online. Multumesc frumos!

Hai Romania!

Save

12 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.