Sa nu le zici de dulce?

Nu stiu de ce se mai plateste abonament la televiziunea publica daca nu sunt in stare sa transmita un meci de handbal. Sa nu le zici ceva de dulce?

sa nu le zici de dulce?

Nu este chiar orice meci de handbal, ci unul al nationalei Romaniei la un Campionat Mondial. De ce se mai numeste Televiziunea Româna daca nu le pasa de performantele romanilor? Si nu numai atat. România este singura tara din lume care nu a ratat nicio editie a Campionatelor Mondiale de handbal feminin. Si-atunci de ce tocmai telespectatorii romani sa le rateze?

Sa nu le zici de dulce?

Ma gandeam ca au trecut doar 2 zile de la 1 Decembrie, de la declaratiile despre mandrie si demnitate. Am ramas suprins sa vad (iar) ca meciurile nationalei Romaniei sunt transmise doar pe Dolce Sport?!

Nu stiu cine sunt astia, nu-i prind si nu comentez mai mult. Dar de ce sa lasi un meci de mondiale al unei nationale care are rezultate pe un post pe care nu-l prind toti românii? Ah, chestie de bani?

Pai si abonamentul la TVR tot chestie de bani este pana la urma, asa ca le zic de dulce si de dolce la toti.

Nici macar pe net n-am reusit sa gasesc o transmisie live. Am urmarit live text pana cand s-a blocat de atata suprasolicitare. Semn ca nu eram singurul in aceasta situatie 🙁

suprasolicitare live text

Bine macar ca handbalistele noastre au invins! E greu sa le sustii, macar cu gandul, la o transmisie live text.

Save

20 Comments

  1. Alex

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.