Mancarea ne vaneaza …

Atunci cand v-am povestit despre Success Day Forever am subliniat interventia Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi. Poate ca nu toti luam in serios un titlu de genul „mancarea ne vaneaza”.

mancarea ne vaneaza

Mancarea ne vaneaza

Poate pentru ca nu stim care sunt armele cu care suntem vanati. Sau poate credem ca dl. profesor Mencinicopschi a avut un discurs special pentru „lumea Forever”, atunci cand ne-a vorbit la Sala Palatului.

Tocmai de aceea am selectat un interviu mai vechi, adresat publicului larg. Am retinut cateva idei:

  • mai bine sa mancam mai putin, dar produse de calitate,
  • miscarea este esentiala pentru sanatate,
  • sa stim sa citim eticheta,
  • scapa cine stie.

Va invit sa alocati 50 de minute pentru sanatatea voastra. Va informeaza Dl. Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti. In emisiunea „Profesionistii”, cu Eugenia Voda, la TVR.

Din pacate, interviul care era la aceasta adresa https://www.youtube.com/watch?v=kD8176FuXGA a fost eliminat de Youtube 🙁

Este suficient insa sa dati o cautare pe youtube si sa gasiti mult mai multe sfaturi sanatoase decat in cele 50 de minute propuse de mine.

Iar daca n-aveti de gand sa stati pe Youtube, macar sa tineti minte cele 4 sfaturi de mai sus. Si sa le aplicati in viata voastra zi de zi.

Spor!

 

 

10 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.