Craiova Blog Meet 21 Aprilie

Cum spuneam deja, Craiova Blog Meet s-a impamantenit si devine o intalnire lunara a bloggerilor craioveni. Va invit la Craiova Blog Meet 21 Aprilie.

Craiova Blog Meet 21 Aprilie

Craiova Blog Meet 21 Aprilie 2012

Sambata 21 Aprilie 2012 ne vom intalni din nou la Gringo, incepand cu ora 19. Data trecuta a fost chiar inainte de Ora Pamantului.

Va asteptam in numar cat mai mare, iar pentru cei care n-au mai fost, reamintesc coordonatele intalnirii. Este a treia intalnire considerata oficiala, dupa mai multe luni de intalniri in numar de 3 bloggeri.

In Februarie am fost mai multi bloggeri si o bloggerita, asa ca am decis ca aceea sa fie primul Craiova Blog Meet oficial. Ne propunem sa ne intalnim in fiecare luna in offline, ca sa discutam despre bloguri si online.

Fiecare blogger are prieteni, prieteni au alti prieteni si printre ei sunt probabil si bloggeri. Asa, din prieten in prieten, vom construi cu prietenie blogosfera craioveana.

N-ar trebui sa fie greu, pentru ca este o intalnire de socializare. Adica bem bere (sau ce vrea fiecare) si povestim despre noi si despre bloguri. Crezi ca este greu sa vii la o astfel de intalnire?

Imi doresc sa ne cunoastem mai bine blogurile sau proiectele si sa consolidam o comunitate blogosferica in Craiova.

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.