Miercurea fara carne 25Apr2012

Bun gasit la Miercurea fara carne 25Apr2012! Cu aceasta ocazie ne luam la revedere si de la luna Aprilie. Si mai vedem ce vom manca (tot fara carne in zilele de miercuri) si in Mai.

Miercurea fara carne 25Apr2012

Pentru de dimineata am pregatit inca de aseara o mamaliga cu branza.

mamaliga cu branza la Miercurea fara carne 25Apr2012

Daca va intrebati cum o voi manca de dimineata rece, sa stiti ca exista un mic secret. Amestec mamaliga cu branza atunci cand mamaliga este calda ca sa se combine gusturile si aromele natural. Dimineata am un singur lucru de facut: incalzesc mamaliga cu branza. Daca ma simt in forma, probabil ca voi mai adauga si un ou fiert. Moale, ca sa se digere mai usor. Oricum mamaliga este considerata „balsam” pentru stomac, merge si mai bine unsa cu un ou fiert moale.

La pranz am pregatit o salata de castraveti, ceapa, salata verde si rosii. Bineinteles completata cu sare grunjoasa, lamaie si ulei de masline.

salata de primavara

Cu salata merge bine o felie de paine integrala cu icre de capelin.

icre de capelin

Seara este rezervata unei pizza fara carne, tocmai buna ca sa mearga cu o bere. Pentru ca este ziua in care Daria mea implineste 14 ani. Si-a serbat ziua cu colegii in weekend, asta seara serbam in familie. Vine si poza šŸ™‚

pizza fara carne

Pofta buna fara carne!

13 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.