Dupa ce m-am ghiftuit cu ciorba, drob si friptura (toate de miel) si diverse gratare, azi merge la fix o zi de Miercurea fara carne 18Apr2012.
Din mini-vacanta de Paste pastrez doar ouale rosii si farfuria cu cocosul de Horezu 🙂 Dar sa nu anticipam meniul
Miercurea fara carne 18Apr2012
Pentru de dimineata am deja pregatite cele 4 ingrediente: ou rosu, zacusca pe paine integrala si cascaval.
La pranz ma asteapta o mancare de sezon: spanac si dragavei cu iaurt.
Seara ma gandesc sa aleg intre o mamaliguta cu branza si o salata de sezon. Ce va fi vedeti mai pe seara. Insa cu siguranta mai tarziu vine si o bere, pentru ca iar o vedem pe Barcelona la TV in Champions League.
Update: A fost salata, dar am mancat-o si pe urma mi-am amintit de poza 🙁
Sper ca v-am inspirat asa ca…
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
lizadanciu
Salatele sunt singurele mancaruri pe care le-as consuma dupa aceste zile. Initiativa ta este una foarte buna. Arata apetisant spanacul din fotografie, mai ales ca este una dintre mancarurile mele preferate.
Daniel Botea
Nu stiu cat de apetisant am reusit eu sa-l surprind, dar la gust este …. yam-yam 😉
Cursuri dans
omg…spanac,nu inteleg cum puteti manca spanacul..
Hosting gratuit
Arata bine … si este foarte sanatos spanacul 😛