Miercurea fara carne 13Iun2012

Bine ati revenit la Miercurea fara carne 13Iun2012. Azi inovam cu noroc in cadrul meniului, dar bineinteles cu ingrediente fara carne.

Miercurea fara carne 13Iun2012

De dimineata pregatesc o combinatie de zacusca si pesto, pe paine integrala. Nu arata bine?

Miercurea fara carne 13Iun2012

Ambele sunt conservate, dar mai tarziu am si legume si fructe proaspete. Cum este de exemplu salata de la pranz.

La pranz asteapta o omleta cu ceapa, marar si branza, plus o salata de papadie, varza, castraveti si ceapa verde, plus lamaie si ulei de masline.

Ca sa arate bine, poza o pun imediat ce pregatesc bunatatile. Proaspata-proaspata!

omleta la pranz

Seara o ciorba de dragavei si loboda, dreasa cu iaurt, pica tocmai bine pentru mine. Usoara si gustoasa si mai ales de sezon, cat mai gasesc ingredientele.

ciorba de dragavei si loboda

Daca mai are loc, merge si o felie de paine integrala cu icre de stiuca. Icrele reci din frigider le pun pe paine prajita si le las un pic sa-si armonizeze temperatura. Apoi sunt tocmai bune de savurat. Nu mai zic ca dupa incalzire si aroma este mai prezenta.

Bineinteles ca n-am uitat bucatica de ciocolata plus un fruct in intervalul 9 – 11 dimineata. Deci iar cruditati, sa nu uitam ca ele pastreaza vitaminele si mineralele cel mai bine.

Iar seara, dupa alergare, o bere cu alune, ca face bine la Euro 2012.

Pofta buna fara carne!

19 Comments

  1. marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.