Castigatori Natural ca Aloe Vera 1000

Azi e vremea sa anunt cativa castigatori Natural ca Aloe Vera 1000. Adica pe cei care s-au activat dupa articolul 1000, sarbatorit cu puiuti de Aloe Vera.

Castigatori Natural ca Aloe Vera 1000

Castigatori Natural ca Aloe Vera 1000

Fie ca ati petrecut sau nu de Sf. Marie, a trecut timpul alocat concursului aniversar 1000.

Acum a venit timpul sa facem bilantul, sa anunt castigatorii si ce mai urmeaza.

Bloggerii nu prea s-au inghesuit cu review-urile 🙁 Asa ca din cele 3 premii alocate initital blogosferei unul ia calea comentatorilor, iar celelalte 2 le reportam pentru Craiova Blog Meet din 16 Septembrie. Veti vedea atunci ce si cum 😉

Pentru ca au fost mai multe comentarii, aici voi da 2 premii. Fericitele castigatoare sunt Gianina si Andreea. Adica fix primul si ultimul dintre comentariile la obiect si la subiect. Asa mi-au placut, asa le-am premiat, de la inceput pana la sfarsit 😉

Felicitari castigatoarelor si le rog sa-mi lase un comentariu cu adresa la care sa livrez premiile. Ccomentariul nu va fi aprobat pentru vizualizare, asa ca adresele raman in siguranta.

Premiile le livrez in septembrie, cand se incheie perioada de vacanta, ca sa nu fie probleme nici cu expedierea si nici cu primirea. Si nici sa nu fie prea cald pe drum si sa se ofilieasca puiutii de Aloe Vera.

Spor!

3 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.