Craiova Blog Meet august

Augusti cititori, va prezint un Craiova Blog Meet august si deosebit 🙂

Craiova Blog Meet august

Craiova Blog Meet august

Cum-necum am reusit sa ne intalnim si in lunile de vacanta.

imagini de blog meet

Geordan – Capra Mea s-a intors din Germania si Olanda la tanc pentru blog-meet.

Mircea – Vreau Pizza a venit din weekendul de la munte direct la intalnirea blogosferica.

Cretu si-a facut timp pentru ultimul blog-meet inainte de nunta 🙂

Blogatu n-am mai fost la Bucuresti sa castige Campionatul National de Gratar (categoria bloggeri si mass-media), asa ca a spus prezent.

Andrei de la Asociatia Evolve a reusit si el sa vina asa ca am fost 6 masculi cu prezenta online si inca un prieten neposesor de site/blog, dar cu chef de taina si bere 🙂

La final ma consemnez si eu, natural.

Pana sa vina ceilalti m-am jucat un pic cu luminile si umbrele de la Gringo. Iar dupa ce ne-am strans am combatut pe motive de bere, pizza, politica si vacante 🙂 Au avut gust toate 🙂

discutii blogosferice

Si am votat pentru o imbunatatire importanta a blog-meet-urilor viitoare. Inainte de fiecare blog-meet sa avem o intalnire sportiva: fotbal, basket, tenis de masa de ce nu si alergari in parc 🙂 In Septembrie va fi ping-pong, deja am stabilit.

Daca va place locatia si atmosfera va invitam in Septembrie tot la Gringo. Urmatorul Craiova Blog Meet va avea loc Duminica, 16 septembrie ora 20. Dar inainte de hidratare, in deschidere avem de la ora 17 tenis de masa.

Ne gandim sa facem un blog-meet oltenesc mai extins, la care nu mai acceptam refuzuri din partea bloggerilor olteni din Bucuresti sau de aiurea. Iar in Octombrie sa luam cu asalt Bucurestiul ca revansa la blog-meet-ul din Septembrie.

Ce ziceti?

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.