Vremea va fi probabila

Vremea va fi probabila, nu chiar 100% dar aproximativ šŸ™‚

Vremea va fi probabila

Vremea va fi probabila

Dupa atatea zile de canicula, azi m-am trezit ca pe la ora 8:30 imi cam ingheata picioarele in sandale. Nu-i bai, pana la pranz s-a incalzit bine. Dar a fost o senzatie pe care n-am mai simtit-o de ceva vreme šŸ™‚

Si cand ma gandeam cum va fi vremea in continuare, am auzit la radio ca va fi cald pana prin Octombrie. Eu sper sa fie doar cald, nu canicula ca deja m-am saturat maximal de ea.

Voi va mai amintiti un an asa de canicular cum a fost 2012. Sa zic ca au mai fost zile de canicula si in alti ani. Dar nu atatea zile si saptamani la rand. Eu unul m-am saturat de canicula si nu mai vreau.

Mi-am amintit ca acum cateva saptamani am vazut ca salcamii au inflorit a doua oara. In traditia populara acesta este un semn ca toamna va fi tarzie si blanda.

Asa-mi place. Daca macar primavara n-a fost perioada de trecere de la iarna la canicula, macar toamna sa fie o trecere mai lenta. Eu as fi vrut sa avem o primavara lunga, pentru ca e anotimpul meu preferat. Dar daca n-a fost, macar toamna sa fie šŸ™‚

Voi ce vremuri credeti ca ne asteapta? Meteorologic vorbind.

Spor ghicitor!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.