Leapsa de vacanta concediu

Unii mai sunt inca in vacanta, altii abia au revenit, astfel incat o leapsa de vacanta concediu vine la tanc 🙂

leapsa de vacanta concediu

Leapsa de vacanta concediu

Iata care sunt intrebarile:

1. Unde ti-ai petrecut vacanta sau concediul anul acesta?

Dupa 4 ani consecutivi in Thassos – Grecia, anul asta am zis sa mai schimbat. Am vrut sa vedem cum este si pe continent. Asa ca am fost in Sithonia, bratul din mijloc din Halkidiki.

2. Cu cine mergi in vacanta?

Comme d’habitude cu familia si cu prietenii. Am mers cu masinile, tot ca de obicei si am fost 4 familii, cu copii cu tot adunandu-ne 13 persoane. A fost cu noroc de vreme buna, mancare pe masura si relaxare cat cuprinde.

3. Cum preferi vacanta: all inclusive sau studio cu „chicineta”?

Prefer sa stau 15 zile cu „chicineta” si cu libertate totala de miscare. Adica dimineata sa ne trezim cand vrem si sa ne pregatim ceva rapid la chicineta. La pranz si seara sa mancam la taverna. Iar in serile cand n-avem chef de colindat, sa pregatim ceva bun home-made, cu produse locale.

4. Ce inseamna vacanta pentru tine: mai multa distractie sau mai multa relaxare?

Pai si distractie, daca la distractie bagam balaceala, excursiile si pescuitul. In rest relaxare cat cuprinde, lectura pe plaja si somn de voie la pranz. Postarile pentru blog erau deja planificate asa ca… deconectare totala de la internet, TV, mobil etc.

5. Ceva miscare ati facut in vacanta?

Pai din cele 15 zile, 2 zile am alergat cu masina, 750 km dus, 750 km intors. Apoi vreo 10 zile am alergat dimineata pe plaja, cam vreo 2 km. Ceva miscare a fost si pe la pescuit sau la cules de scoici. Bine, si la bere sau vin a fost miscare intensa 🙂

Si leapsa merge mai departe la:

Spor povestitor!

12 Comments

  1. SGB

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.