Dupa caracatita, continuam seria de vacanta cu bunatati grecesti: scoici. Si scoicile tot de 2 feluri: bunatati de la taverna si delicatese home-made.
Bunatati grecesti: scoici
La taverne am mancat deseori mancare de scoici in sos de rosii.
Iar acum am gasit si scoici cu orez.
Dar cele mai bune delicatese de anul acesta au fost scoicile proaspete, cu lamaie. Partea frumoasa este ca nu trebuie pregatite de niciun fel. Decat le desfaci in doua.
Apoi adaugi doar un pic de lamaie, nu necesita alta gatire sau pregatire.
Si pofta buna!
Se indeparteaza numai partea mai inchisa, gri-verde, care este plina de nisip.
Sunt delicioase! Inclusiv copiii, care la inceput priveau cu neincredere, s-au napustit peste delicatese 🙂
Cam asa aratau scoicile dupa „degustare” 🙂
Va intrebati cum am descoperit scoicile „sushi”?
Pe o plaja salbatica, nemarcata si fara nume dar cu un bar deasupra, barmanul ne-a servit cu asa ceva. De fapt le-a dat din partea casei, alaturi de cocktailurile pe care le-au luat fetele. Zicea ceva ca ar fi afrodisiace, ca se recomanda ca sa fie o seara placuta si astfel de urari 🙂
A doua zi dimineata… nimic mai simplu decat sa cautam noi scoicile din apa si sa le degustam 🙂
Pofta buna!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
No Responses