Workshop Foto – Adrian Holerga

Cand m-am hotarat eu asa mai serios sa scriu pe blog, mi s-a parut natural ca fiecare articol sa inceapa cu o imagine sugestiva. Cat de sugestive sunt imaginile sau cat de bine reusesc eu sa le captez este alta treaba, dar chestia cu imaginea si articolul o respect. Din acest motiv sunt interesat de un workshop foto cu Adrian Holerga.

As respecta si tehnicile fotografice daca as sti care sunt ­čÖé Acum fac fotografii in functie de ┬áinspiratia de moment. Nu prea stiu eu multe aspecte tehnice, incadrare, compozitie, lumini si altele de-astea. Fotografiez acelasi moment in mai multe moduri, apoi selectez ce mi se pare mai bun.

Workshop foto cu Adrian Holerga

Workshop foto

Ei bine, as vrea sa ma perfectionez in aceasta tehnica si am aflat despre un workshop foto venit la fix.┬áImaginile de mai sus promoveaza acest seminar, iar aceste tipuri de imagine le gasesc usor in articolele mele:┬áMiercurea fara carne, Cupa Katamis, Webstock.┬áSingura diferenta este ca la mine imaginile nu sunt asa de profi ­čÖü

Astfel incat mi-a sarit fix in obiectiv┬áworkshop-ul „Fotografie pentru companii,┬áunde as putea invata multe lucruri utile.┬áDe exemplu, la workshop se insusesc┬ánotiuni de baza precum si metode eficiente si simple pentru fotografiile de

  • eveniment.
  • produs,
  • sedinta foto in locatie,

adica exact ce m-ar interesa si pe mine.

De ce as dori sa particip la acest curs?

Pai daca tot imi place sa fac fotografii si sa folosesc imagini pentru articolele de pe blog, macar sa le fac ca lumea. Ca sa ma bucur de frumusetea lor si eu si cititorii blogului.

Workshop-ul este sustinut de Adrian Holerga. Caruia ii multumesc pentru locul pus la bataie un loc pentru bloggeri, alaturi de BlogalInitiative. Cursul are loc in Bucuresti, Duminica 28-10-2012.

Spor declansator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.