V-am mai spus de curand despre ciocolata adevarata gasita in Grecia.
Despre ciocolata adevarata
V-am spus dar am sa mai spun pana cand va deveni „reprezentativa” pe rafturile supermarketurilor. Deocamdata este majoritara „ciocolata zaharata”, adica cea care are majoritar zaharul in compozitie.
Am mai descoperit doua marci care se apropie de definitia ciocolatei adevarate. Adica primele 3 ingrediente referitoare la cacao.
La cele doua ciocolate din imagine zaharul este mai sus de locul 4 la ingrediente. Dar macar nu este pe prima pozitie cum este la majoritatea „ciocolatelor” zaharisite.
Spor descoperitor!
Blogul Lui Ovidiu Stresu
Delicios si bun acest articol la propriu si la figurat!
Daniel Botea
Azi inaugurez ciocolata El Cuador. Pana acum doar am „balit” uitandu-ma la ambalaj 🙂
Maria
El Cuador inca nu am mancat, insa Kandia este ciocolata mea preferata. Imi plac si cele cu crema, dar si cel prezentat de tine. Sunt delicioase.
Daniel Botea
Eu mananc de obicei Heidi Extra Dark, care are 85% cacao si se incadreaza in definitia ciocolatei adevarate: primele 3 ingrediente referitoare la cacao si pe urma zahar. Kandia si El Cuador sunt „aproape” ciocolate, in sensul ca zaharul este al doilea ingredient.