Bun venit la ultima zi de Miercuri fara carne din Ianuarie. Iata care a fost meniul zilei…
Pentru de dimineata am avut macaroane cu branza, presarate cu stafide. Culoarea frumoasa a macaroanelor nu e din photoshop ci de la ouale de tara 🙂
La pranz am facut o salata orientala, cu cartofi, ou, ceapa verde, marar, patrunjel, otet balsamic si ulei de masline. Am adaugat si-un pic de „saracilat”.
Am bagat si o „ciocofee”, ca ma cam luase frigul.
Seara ma asteapta o zacusca pe paine prajita, alaturi de castraveti si branza.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Jorjette
Un meniu destul de bogat si apetisant…fara carne. Ar trebui sa scrii mai des despre ce mananci, observ ca dai o importanta destul de mare la felul in care arata ceea ce mananci.
Daniel Botea
In urma cu 4 ani, cand am inceput rubrica, aveam cam 99% mese cu carne. Acum am redus sub 50%. Nici Vinerea nu mananc carne, dar pe blog scriu despre subiectul fara carne doar Miercurea. Este un fel de Miercurea fara cuvinte, adica fara cuvantul carne, cu imagini si cu cuvinte apetisante 🙂