Mitica la rand! Nasu’ uitat?

Ma bucur ca in sfarsit incepe curatenia in fotbalul romanesc si nu numai. Dupa „deranjul” din CFR, iata ca au inceput sa fie deranjati si oamenii care faceau rating, regulile si bani negri  in fotbalul autohton. Se pare ca-i Mitica la rand, dar pe Nasu’ l-ati uitat?

Mitica la rand, Nasu uitat?

Mitica la rand, dar pe Nasu’ l-ati uitat?

Am safac legatura cu mesajul surprins in tribune de Mediafax si cu titlul. Dar si cu alte mesaje de genul Mitica la brutarie. Cred ca a venit randul curateniei si in esalonul I al fotbalului romanesc.

Nu stiu cum si cand se va face curatenie, insa daca aceasta nu incepe de la varf, nu se va intampla nimic. Ar fi cazul ca si fotbalul romanesc sa beneficieze de un moment zero. Spun alta pentru ca acum fotbalul intern este la negativ, desi personajele care l-au condus sunt cu mult pe plus.

Vorbesc aici despre conducatori de federatie, liga, cluburi si impresari. Am impresia ca increngatura este mult mai mare, ramane sa vedem ce se intampla in continuare.

Se considera infractiuni miscarile facute de Walter intre Cluj si Ploiesti? Ehehe, pai atunci suporterii Craiovei au sperante mari. Iar Mitica si Nasica au toate sansele sa intre in lotul largit pentru jaful impotriva Universitatii Craiova.

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.