Atat de multe evenimente au fost condensate in ultimul timp, incat abia pe 5 ianuarie reusesc sa va povestesc despre prima zi a anului 🙂 Nu de alta, dar intre timp am fost si Nas si Mos 🙂
Nas si Mos pe post de bucataras de 1 Ianuarie
V-am spus deja ca suntem nasi de botez la Nicole-Daria. Botezul a fost mai demult, de-acum ne concentram pe aniversari si pe traditii. Iar in Ianuarie este datul la grinda de catre mosi.
Dar cum mosii erau plecati in strainatate, pe 1 Ianuarie am preluat si rolul de mosi 🙂 Adica am dat-o la grinda pe finuta, la putina vreme dupa ce a implinit 1 an.
Dupa atatea mese copioase de Craciun si de Revelion, am inceput noul an natural si usor. Cu o mancare bucatarita de Nasu, adica Je 🙂
Am facut Clompi in cateva minute si 3 miscari. Adica o omleta fara carne, intoarsa ca o clatita si care arata ca o pizza.
I-am asortat si o salata si o bere. Bine, berea am pregatit-o doar la frigider 🙂
A propos de pregatire, a rezultat meniul asta pentru ca nu pregatisem nimic altceva. Noi am inteles ca ne ducem la fini, ei au crezut ca trebuie sa vina ei la noi. Si cand ne pregateam sa coboram, au sunat la interfon. Nu aveam altceva pregatit in afara de porcariile bunatatile de la masa de Revelion. Asa ca am bagat repede o omleta Clompi.
Spor!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Blogul Lui Ovidiu Stresu
Mai las-o usor cu mancarurile dupa ce citesc doua articole, al treilea, nu il mai citesc de foame!
Daniel Botea
Pai aici erau mancaruri usoare, de revenire 🙂