Ana. Portretul Reginei, lansare de carte la Craiova

Am fost la lansarea cartii-album „Ana. Portretul Reginei” la Craiova, autor fiind chiar ASR Principele Radu. Am ajuns doar la lansare, dar am inteles ca si la intalnirea de la Universitate cu studentii au fost la fel neincapatoare salile.

Ana. Portretul Reginei

Ana. Portretul Reginei

In afara atmosferei pe care o veti descoperi in continuare, sa remarcam inca cev. Administratia locala a transmis Casei Regale invitatia ca MS Regele Mihai sa primeasca titlul de Cetatean de Onoare al Craiovei cu ocazia Zilelor Orasului din 2013. Iata cum a primit ASR Principele Radu aceasta invitatie.

 

Motivand gestul (daca mai era nevoie de vreo motivatie), cei care nu stiau, au aflat care este legatura dintre MS Regele Mihai I al Romaniei si orasul Craiova.

Filarmonica Oltenia 65 de ani

Doua dintre institutiile importante ale Craiovei, Universitatea din Craiova si Filarmonica „Oltenia” Craiova poarta pe actul de nastere semnatura Majesatii Sale.

Apoi ASR Principele Radu ne-a vorbit despre importanta Reginelor Romaniei in istoria tarii.

Apoi am ajunNS in sfarsit la eroina cartii, Regina Ana a Romaniei.

Cartea este cu adevarat un regal de imagini si informatii despre Regina Ana si despre Familia Regala a Romaniei. Va las s-o descoperiti singuri la Editura Curtea Veche sau, incepand de ieri la Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” din Craiova.

Pana atunci va las cu cateva imagini de la lansare.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.