Cine vrea 2 nopti gratuite la Straja?

V-am spus ca am petrecut 2 nopti la Cabana Zeni. Pentru ca bucuria impartasita este mai mare, va anunt ca si unul dintre cititorii blogului poate castiga 2 nopti gratuite la Straja, in aceeasi locatie.

2 nopti gratuite la Straja la Cabana Zeni

Cine vrea 2 nopti gratuite la Straja?

Pachetul este valabil pentru 2 persoane, fara mic-dejun, dar iata ce trebuie sa faceti pentru a fi al vostru:

 • 1. Sa dovediti ca sunteti cititor al blogului. Adica sa va abonati la articolele care apar pe blog. Aveti in coloana din dreapta optiunea Abonare blog prin e-mail. Scrieti adresa voastra de e-mail si Submit. Apoi primiti un e-mail pentru validarea inscrierii.
 • 1′. Nu este obligatoriu, dar daca va place faptul ca tot azi am lansat si pagina de Facebook a blogului, un Like va fi apreciat.
 • 2. Sa lasati un comentariu la acest articol, in care sa spuneti de ce va doriti sa petreceti 2 zile la Straja.
 • 2′. O sansa in plus pentru bloggeri, daca scrieti un articol in care vorbiti despre concurs, cu link dofollow spre aceasta postare. Imi spuneti apoi intr-un comentariu link-ul articolului vostru si va dublati sansele de castig.
 • 3. Un e-mail la danielbotea2008@gmail.com cu numele vostru real (cel din cartea de identitate) trimis de pe adresa de e-mail cu care v-ati abonat la articolele de pe blog si cu numele cu care ati facut comentariul.

Concursul se desfasoara in perioada 1 Martie – 9 Martie, inclusiv.

Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti (random.org). Ca sa nu fie probleme de „interpretare” stabilim impreuna data la care se face tragerea la sorti live. Voi filma tragerea la sorti si apoi o postez pe blog.

Spor castigator!

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

52 Comments

 1. SGB
 2. adina
 3. Mircea
 4. Zamfir Ramona-Dora
 5. Akli Edit
 6. Marin Andrei
 7. Nica Mihai

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.