Inca un weekend in Delta

Daca eu am castigat un weekend in Delta Dunarii pentru bloggeri, bucuria este si mai mare acum. Asta pentru ca pot oferi acelasi premiu unui cititor al blogului.

Inca un weekend in Delta Dunarii

Inca un weekend in Delta

Este vorba despre un pachet turistic incluzand cazare pentru 2 persoane intr-o camera dubla twin. Cu 2 nopti si mic dejun inclus, asta va asteapta la  Hotel Wels.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a castiga pachetul turistic:

 • 1. Sa dovediti ca sunteti cititor al blogului. Adica sa va abonati la articolele care apar pe blog. Aveti in coloana din dreapta optiunea Abonare blog prin e-mail. Scrieti adresa voastra de e-mail si Submit. Apoi primiti un e-mail pentru validarea inscrierii.
 • 1′. Nu este obligatoriu, dar daca va place faptul ca tot azi am lansat si pagina de Facebook a blogului, un Like va fi apreciat.
 • 2. Sa lasati un comentariu la acest articol, in care sa spuneti de ce vreti sa castigati weekendul in Delta.
 • 3. Un e-mail la danielbotea2008@gmail.com cu numele vostru real (cel din cartea de identitate) trimis de pe adresa de e-mail cu care v-ati abonat la articolele de pe blog si cu numele cu care ati facut comentariul (daca difera), ca sa facem legatura 🙂

Concursul se desfasoara in perioada 1 Martie – 25 Martie, inclusiv.

Pe 26 Martie incepe jurizarea, juriul fiind format din Admin de la Infovacante.com si Directorul de Marketing de la Hotel Wels. Va conta originalitatea comentariului, corectitudinea gramaticala si a exprimarii.

Pe 1 Aprilie cel tarziu, (nu e pacaleala), voi dezvalui  numele castigatoarei/castigatorului.

Spor castigator!

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

P.S. Numai pentru castigator:

 • La intoarcerea din weekendul din Delta te astept cu un guest-post la mine pe blog. Adica voi gazdui un articol in care sa povestesti cum fost si daca s-a potrivit cu dorinta exprimata in comentariu 🙂 Indiferent daca ai blog sau nu, astept articolul pe e-mail
 • N-ar fi frumos sa mergem in aceeasi perioada in Delta?

Astept cu nerabdare comentariile voastre 🙂

65 Comments

 1. Mircea
 2. Daniel Dudu
 3. Marin Andrei
 4. Andreea Croitoru
 5. cozma virgil iulian
 6. Anonim
 7. Anonim
 8. Anonim
 9. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.