Bine v-am regasit la o noua zi de miercuri fara carne, cu totul speciala. Speciala pentru ca meniul este pregatit de mine. Mai putin masa de pranz, din motive obiective š
Pentru de dimineata am avut salata de vinete
si ardei copti.
La pranz o pizza vegetariana (n-am preparat-o, dar eu am comandat-o).
Seara amĀ dovlecei la cuptor, cu usturoi, ulei de masline,Ā lamaie si ierburi de Procence,
alaturi de mamaliga.
E prima data cand am pus-o de mamaliga, asa ca am pozat-o din unghi, sa se vada si coaja si sectiunea.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Gianina
Buuun.Dimineata,si noi,tot slata de vinete am avut dar cu rosii nu cu ardei copti(nu mi-a dat prin cap,cred ca eram somnoroasa :D),la pranz am avut ciorbita de pastai verzi,racoaroasa si dovlecei „fripti” ,arata cam ca ai tai,dar cu mujdei de usturoi.La pizza m-am gandit si eu pentru seara,eu fac numai vegetariana,dar mi-am adus aminte ca n-am oua si nici lapte,asa ca s-ar putea sa fac paste(fundite) cu cascaval afumat,de casa.Suna bine,nu?Sa ai pofta daca inca n-ai luat cina!
Daniel Botea
Multumesc frumos! Suna foarte bine, dar nu-mi faci pofta pentru ca masa mea de seara e pe la 17:00 – 17:30. Spor!
Marlene
Meniul meu de azi:- dimineata – 3 felii de paine prajita cu unt,2 cu pate vegetal si 1 cu gem de caise,alaturi de ceai de aloe;
– pranz – ciorbita de fasole verde cu cartofi si dovlecei,acrita cu bors;
– pe la 17,00 : o cana de lapte cu turmeric (condiment indian),2 felii de paine,una cu branza de capra si cealalta cu dulceata de visine;
-seara, la 20,00 : ciuperci pleurotus la cuptor cu ulei de palmier,usturoi si vin alb,alaturi de salata de rosii din gradina si branza de capra š
Daniel Botea
Nu-i rau, dar dupa 18:00 nu mai mananc decat eventual o bere š