Am vazut de curand o lamaie de culoare portocalie. Adica avea forma alungita de lamaie, dar culoarea de portocala.
Am pus-o langa o lamaie „normala”, ca sa vedeti asemanarile si deosebirile 🙂
A doua zi, tot de dragul comparatiei, am sectionat lamaile. Cand am taiat-o pe cea portocalie, eram mai multe decat curios: interiorul e galben sau portocaliu?
Ei bine, e portocaliu. Atat de portocaliu incat am crezut ca are gust de portocala… pana cand am testat si mi s-au strans ochii de la gustul acru 🙂
Auzisem la TV despre lamaia mandarina cu gust dulce, care se mai numeste si lamaie Meyer. Dar nu e de-asta 🙂 Am cautat soiurile de lamai pe Wikipedia, dar nu m-am lamurit.
Am mai gasit un articol despre lamaia portocalie cu gust acru, dar tot nu stiu exact cum se numeste soiul.
Voi ati gustat asa ceva? Stiti cum se numeste varietatea portocalie?
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Myuuki
Am luat s eu acum cateva saptamani, dar nu mi-a placut gustul. Chiar si mirosul e diferit. 😀
Daniel Botea
Gustul mi s-a parut la fel de acru ca la orice lamaie, insa aroma e diferita. Mie mi-a placut aroma, dar na, e chestie de gusturi 🙂 Spor!
Petre
Soiul asta cred ca se numeste CATAR, adica nici cal nici magar 🙂
Daniel Botea
🙂 Ligru :)))
Anonim
Da, este oribila! 😐
Daniel Botea
Nici pe departe 🙂 Este acra ca orice lamaie, doar ca e portocalie si are o aroma diferita de lamaile normale.