Bun venit la o noua zi de Miercuri fara carne. In meniul zilei de azi am incercat sa combin toate culorile si toate gusturile.
Pentru de dimineata am avut rosii si branza cu mucegai albastru (Bavaria Blu de la Delaco), alaturi de bagheta frantuzeasca si masline de Thassos.
La pranz am savurat dovlecei fripti, cu cascaval si piper, alaturi de o salata de varza cu frunze de telina, masline, lamaie si ulei de masline.
Cascavalul si maslinele au reprezentat gustul sarat, frunzele de telina pe cel amar, lamaia a fost suficient de acra iar cel mai dulce a fost dovlecelul.
Seara ma gandesc la niste cartofi noi, prajiti intregi in ulei. Presarati cu branza si marar, alaturi de mamaliga si usturoi verde, cred ca va fi o nebunie šĀ
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Pinky Rainbow
Nu am mancat pana acum branza cu mucegai, dar nici nu imi doresc. Ce gust are? :))
Daniel Botea
Nici mie nu-mi plac toate sortimentele de branza cu mucegai, dar asta-mi place in mod special. Este o branza grasa, aproape cremoasa, iar mucegaiul are un gust amarui. Oricum, combinatia este unica, ori iti place ori nu-ti place š
Mihai GRBlog
BrĆ¢nza cu mucegai are gust de…sÄpun…:|
Daniel Botea
Sunt mai multe feluri de branza de mucegau, dar de-ala cu gust de branza n-am nimerit inca š