Miercurea fara carne 18 Iunie

Miercurea fara carne 18 Iunie
Bun venit la o noua zi de Miercuri fara carne. In meniul zilei de azi am incercat sa combin toate culorile si toate gusturile.

Pentru de dimineata am avut rosii si branza cu mucegai albastru (Bavaria Blu de la Delaco), alaturi de bagheta frantuzeasca si masline de Thassos.

La pranz am savurat dovlecei fripti, cu cascaval si piper, alaturi de o salata de varza cu frunze de telina, masline, lamaie si ulei de masline.

dovlecei fripti
Cascavalul si maslinele au reprezentat gustul sarat, frunzele de telina pe cel amar, lamaia a fost suficient de acra iar cel mai dulce a fost dovlecelul.

Seara ma gandesc la niste cartofi noi, prajiti intregi in ulei. Presarati cu branza si marar, alaturi de mamaliga si usturoi verde, cred ca va fi o nebunie šŸ™‚Ā 
cartofi noi

Pofta buna fara carne!

4 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.