S-a nimerit la fix Miercurea fara carne, exact cand celebram IA romaneasca, asa ca am adaptam meniul la sarbatorile zilei.
Pentru de dimineata am avut un meniu cu alb si rosu in principal, dar si cu un pic de galben, albastru si negru: rosii, masline, branza cu mucegai albastru si souflé de cartofi cu branza.
Asa este camasa traditionala pe care o voi imbraca asta seara, dar pana atunci asa a fost colorata si masa de dimineata.
La pranz am marcat o alta aniversare, Pizza Forum implinind 1 an de existenta, acesta fiind si mesajul cuponului de reducere.
Mi-am luat o pizza Quatro Formaggi si ca sa fac legatura intre cele 2 evenimente de azi am baut si-o bere fara alcool, luata de la Lactag.
Ii stiti, cei care au produse „Pe gustate” si motive traditionale pe produsele lactate.
Seara bag o salata usoara cu accente de branza, masline si rosie, ca sa-mi fie usor la defilare prin BanIE. Dupa defilare, am fost la hidratare (cu bere) si am suplimentat meniul cu crochete de cascaval.
Pofta buna fara carnarIE!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei