In August am fost in vacanta si nu prea am mai respectat zilele de Miercuri fara carne. Macar acum, pe final de lun, sa revin la vechile obiceiuri sanatoase.
Pentru de dimineata am avut lubenita – pepene verde pentru neolteni. Atat. Dar atat de dulce 🙂
La pranz am mancat o salata de rosii greco-romana, in sensul ca maslinele, uleiul si branza sunt din Thassos, aranjamentul in stil grecesc, dar patrunjelul aminteste de specificul romanesc.
Seara tot spre o salata ma indrept, sa vedem ce aleg intre salata de vinete, castraveti sau sfecla rosie. Ce credeti ca a fost? 🙂
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Gianina
Bine ai revenit!
Si noi am respectat regula miercurii azi…dimineata pate din avocado,la pranz supa de spanac iar seara mancarica de teci asezonata cu o salata de sezon(rosii,castraveti,ardei gras,ceapa rosie).
Intre mese,fructe din gradina.
Daniel Botea
Suna interesant pate-ul de avocado. Mi-ai adus aminte ca am si eu unt de arahide prin frigider 🙂 Spor!
Gianina
Bravo,recunosc ca de arahide n-am gustat.
Daca acum cativa ani,avocado era un mister pt noi,acum e preferatul familiei.De obicei fac pate-ul din doua fructe odata(si tot n-ajunge hi,hi)…il pasez cu pasatorul sau il pui la blender impreuna cu un praf de sare,zeama de lamaie si doua catei de usturoi…se poate pune si o lingura de ulei de masline dar el deja e foarte gras si eu nu prea vad rostul.Mai bine pasezi cateva masline verzi.Se serveste pe felie de paine proaspata sau coapta alaturi de o rosie apetisanta…sau nu…:D
Daniel Botea
Multumesc pentru reteta!