Bine ati venit la Miercurea fara carne. Meniul de azi este un mix cultural, pe care-l voi detalia in randurile urmatoare.
Pentru de dimineata am avut zacusca facuta in casa pe paine pave facuta pe vatra.
La pranz am inovat mixul multicultural despre care aminteam. Fiind Fan Branza, mie-mi place pizza Quatro Formaggi, iar de curand am degustat Roquefort frantuzesc de la Delaco.
Azi am amestecat branza frantuzeasca cu o branza olteneasca de tara si pentru ca nu mai aveam inca 2 sortimente de branza, am folosit si ceapa si praz 🙂 N-am facut pizza, ci o omleta Clompi 2 x 2 Formaggi. Am bagat branzeturile si in interior, dar le-am pus si la suprafata, delimitate de o frontiera de ketchup.
Ca sa fie mixul cultural complet, am mai facut o salata de castraveti romanesti, cu masline si ulei de masline din Grecia, lamai din Turcia si otet balsamic italian 🙂
Seara trebuie sa ma hotarasc intre o salata de varza sau niste icre cu ardei acri, asta daca nu cumva imi mai vine vreo idee de mix cultural la ceas de seara.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Radu Tuglea
Mănânci cam multă zacuscă! 🙂
Eşti sigur că acei castraveţi româneşti sunt măcar de la Caracal?
Daniel Botea
Multa am, multa mananc 🙂 Cred ca sunt de la Craiova, cam avem sere in zona Isalnita. Spor!