Bine ati revenit la Miercurea fara carne intr-o saptamana mai suportabila din punct de vedere al caniculei. Din acest motiv azi am bucatarit un pic mai mult cu foc dar am si ingrediente care sunt foarte bune reci.
Pentru de dimineata am avut tapas de icre. Ce vreti, vin vacantele si-mi vine si mie dor de tapas-urile din Barcelona, pe care le-am adaptat romaneste cu icre de peste, rosii uscate, masline, patrunjel si Grana Padano. Am mai suplimentat cu o placinta de mere facuta in casa.
La pranz am facut ciuperci umplute pe pat de ceapa si patrunjel maruntit. Umplutura a fost mesterita din branza si usturoi verde.
Seara ma asteapta o ciorba racoroasa de dovlecei. Yam-yam!
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca ciorba mea de dovlecei nu va face cu ochiul, poftiti va rog la dovlecei pane la Camelia pe blog iar daca pofiti la un chec sarat cu rosii uscate, va invit la Raluca pe blog 🙂

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Bianca Alexandra
Ciupercile alea imi cam fac cu ochiul. 🙂 Ciorba de pastai ai mancat vreodata?
Daniel Botea
Am mancat si e foarte buna, la fel ca majoritatea ciorbelor de legume. Avantajul acestor ciorbe este ca la poti manca si reci, de apreciat mai ales vara. Spor!