Bike4Life Craiova pe 10 Septembrie

Bike4Life Craiova pe 10 Septembrie
Chiar daca Sambata de dimineata sunt la Blogging BootCamp Craiova (sau poate tocmai de-aia), dupa ce terminam cursul si workshop-ul am sa le propun colegilor sa venim in formatie blogosferica si sa biciclim.

Cum unde sa biciclim?

Pedalam la Bike4Life Craiova

Pedalarea se va face pe biciclete fitness in data de 10 Septembrie 2016, intre orele 11:00 si 17:00, în Piata William Shakespeare din Craiova in cadrul evenimentului caritabil Bike4Life Craiova.

Pentru fiecare kilometru pedalat, HELLA Romania va dona 2 EURO către Sectia Obstetrica si Ginecologie din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Am mai pedalat la Craiova

Am mai pedalat la Craiova in cadrul unor evenimente organizate de genul JCI Cycling Day si JCI Business pe bicicleta dar atunci era vorba despre promovarea mersului pe bicicleta.

Acum este vorba despre un eveniment caritabil si nu aveti nicio scuza sa nu participati:

  • participarea este gratuita,
  • participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani,
  • nu va trebuie bicicleta,
  • n-aveti probleme de trafic 🙂
  • faceti sport si o fapta buna,
  • intervalul de participare este generos, intre orele 11:00 si 17:00.

Evenimente caritabile in Craiova

Am mai participat la cateva evenimente sportiv-caritabile in Craiova de genul „Alerg pentru Andrei”, „Alerg pentru Bogdan” sau Alerg pentru Spitalul Copiilor.

De data asta este un concept putin diferit, in sensul ca nu participantii alerga si doneaza ci sponsorii doneaza in functie de cat se implica participantii la pedalat.

Spor pedalator!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.