Simona Halep – Angelique Kerber la Singapore

Simona Halep – Angelique Kerber este meciul zilei. Spuneam ca Simona Halep a debutat bine la Singapore iar azi se infrunta cu Angelique Kerber.

Mai bine de-atat nici nu s-ar fi putut un debut la Turneul Campioanelor. Simona este singura care a invins in 2 seturi si este pe primul loc al calificarilor.
Simona Halep - Angelique Kerber

Da, la Turneul Campioanelor fiecare game si fiecare set conteaza pentru calificarile in semifinale.

Simona Halep – Angelique Kerber, duel de top

Simona conduce in intalnirile directe cu numarul 1 mondial iar victoria clara cu Keys e o baza buna. Buna pentru increderea Simonei, pentru locul actual in calificari si pentru a construi un psihic de fier in fata nemtoaicei.

Simona Halep

Sper ca Simona sa castige azi meciul dar si 1 set castigat este bun de adunat. Nu se stie cum va arata la final clasamentul. E posibil sa fie o jucatoare cu 3 victorii si 3 jucatoare cu 1 victorie. Caz in care un set castigat conteaza enorm.

Angelique Kerber

Daca nu ma insel s-a intamplat anul trecut cu Agnieska Radwanska, calificata de pe pozitia a doua in grupa. Cine mai stie cate victorii a avut Aga in grupa dupa ce a castigat la Singapore?

Meciuri de infarct in grupa alba

A propos de grupa Radwanskai, e o grupa spectaculoasa, cu meciuri echilibrate si rezultate spectaculoase.

grupa alba Singapore

Aga a avu minge de meci dar a pierdut la Kuznetova. Muguruza a egalat in setul 2 si conducea cu 4-0 in set decisiv. A avut minge de meci la 5-2 dar Pliskova a revenit miraculos si-a castigat.

Orice e posibil la Singapore, astfel incat merita sa apreciem la adevarata valoare fiecare realizare. Si sa nu uitam ca se intalnesc cele mai bune 8 jucatoare din lume.

Simona Halep – Angelique Kerber la 14:30

Meciul Simonei cu Angelique Kerber incepe la 14:30, sunt sigur Simona va simti sustinerea romanilor de pretutindeni. Sa speram ca Angelique Kerber va ramane cu mainile goale dupa acest meci. Si ca la interviul final vom revedea chipul angelic al Simonei.

Hai Simona!

sursa foto

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.