Delegat de Tineret al Romaniei la ONU

Asociatia Tineretul ONU – filiala Craiova organizeaza Sambata, 05 Noiembrie, seminarul regional „Bringing the UN back home“. Seminarul face parte din programul „Delegat de Tineret al Romaniei la Natiunile Unite”.

Delegat de Tineret al Romaniei la ONU

Evenimentul are loc de la ora 17:00 la Biblioteca Aman si este sutinut de Denisa Bratu si Gabriel Uifălean. Cei 2 speakeri sunt sustinut delegati de tineret ai României la ONU.

Scopul evenimentului este de a discuta cu tinerii despre implicarea in luarea decizilor la nivel local si national.

Ce este „Delegat de Tineret al Romaniei la ONU”?

„Delegat de Tineret al Romaniei la Naţiunile Unite” este un program guvernamental inceput in 2006. Programul este sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe.

Scopul principal al programului este de a antrena tinerii de 18-25 ani în activitatea celui mai mare for decizional global. Al doilea scop este mobilizarea in cadrul activitatilor de tineret din Romania.

Romania este printre cele 30 de state membre ONU care sustin această initiativa.

„Bringing the UN back home” in cadrul UNIFEST

Cei doi delegaţi ajung la Craiova chiar in perioada Festivalului UNIFEST. Seminarul „Bringing the UN back home” face parte din cadrul calendarului de evenimente al Festivalului UNIFEST Craiova.

Festivalul UNIFEST reprezintă evenimentul tuturor studentilor din Romania. Timp de 10 zile studentii au acces gratuit la evenimente de arta si cultura, competitii sportive, seminarii, conferinte si traininguri.

Deviza UNIFEST este “distracţie gratis, nu degeaba!”. Daca esti student sau ai prieteni studenti, hai la seminarul de Sambata!

Sustinere de la asociatiile din Craiova

Initiativa UN Youth Craiova este sustinuta de de mai multe asociatii din Craiova. JCI Craiova, Erasmus Student Network Craiova, Asociatia Bloggerilor Olteni, Asociatia Allons-y si Asociatia pentru Tineri Streets sunt doar cateva exemple.

Nu este prima data cand bloggerii craioveni sprijina activitatile UN Youth Craiova. Daca nu ma insel, cel mai recent eveniment la care am participat a fost Photo Laundry 3.0 la Craiova.

Spor in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.