Dorian dans contemporan cu Ctrl + N

Daca nu ati ajuns la evenimentul cu nume de fisier, daca musicalul multimedia DM sau solo acustic de blues and jazz v-au facut pofta, dati Ctrl + N. Veti ajunge la Dorian dans contemporan cu George-Albert Costea.

Dorian dans contemporan

Care-i treaba cu Dorian

Dorian este un corporatist singuratic din Bucuresti care afla la ora 08:00 ca in 24 de ora vine sfarsitul lumii. Se hotaraste sa ramana singur in apartamentul sau, trecand de la rutina si panica la liniste si acceptare.

Dorian dans contemporan si proiectii multimedia

Oana Rasuceanu este „divina” pentru conceptul, regia si coregrafia spectacolului Dorian. Printre spectacolele sale amintim Telefonul din coltul străzii (spectacol de teatru-dans) si Dear Diary (spectacol de dans).

Dorian dans contemporan

George Albert Costea este actor-dansator la Teatrului National “Marin Sorescu” Craiova. Are colaborari cu Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Godot Café Teatru, Green Hours, UNTEATRU, Compania D’Aya etc.

Dorian dans contemporan

A lucrat cu regizori ca Robert Wilson, Silviu Purcărete, Peter Schneider, Tim Carroll, Mircea Cornisteanu, Janusz Wisniewski s.a. In 2016 fost nominalizat pentru Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar (Gala Premiilor UNITER).

Proiectiile multimedia sunt realizate de o echipa formata din Iulia Rugină, Adrian Câmpean, Dan Adrian Ionescu si Mizdan. Muzica este compusă de Mihai Dobre membru fondator si vocal Suie Paparude. Nici Mihai Dobre nu este la prima „abatere” in legatura cu spectacolele de teatru. Hotel PM, Dezorient Express, d’ECOurage, Golsberg Show s.a sunt doar cateva spectacole pe muzica lui Mihai Dobre.

Oana Rasuceanu sintetizeaza spectacolul Dorian prin cateva cuvinte:

“Prin dans, imagini video si muzică, fără niciun cuvânt rostit, Dorian este, de fapt, înainte de orice, o poveste despre cuvinte. Cele pe care nu le spunem niciodată si pe care atunci când ne facem curaj să le spunem, dacă ne facem vreodată curaj pentru asta, e deja putin prea tarziu.”

Dorian dans contemporan

Sper ca nu e prea tarziu sa ajungeti la spectacolul de dans contemporan Dorian. La Craiova spectacolul poate fi vizionat pe 14 si 15 Noiembrie de la ora 19:00 la Teatrul National Marin Sorescu.

Spor incantator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.