Facebook memories si picture in picture

Imi plac foarte mult fotografiile gen picture in picture, dar Facebook memories e mult mai tare. FB imi aminteste fotografii de care uitasem sau cand am participat la anumite evenimente.

picture in picture

Si mai tare e faptul ca ca daca fotografiile sunt facute in stilul memories, ai sansa la memories in memories 🙂

Facebook memories in memories

Mi s-a intamplat ieri, cand FB Memories mi-a reamintit de Daria, fata lu’ tata. Am fotografiat-o in urma cu 7 ani, comparandu-se cu o poza din urma cu 6 ani.

Facebook memories in memories

Adica in 2009 isi amintea cum era in fotografia din 2003. Iar azi ne-am amintit cum era in uram cu 7 ani, distrandu-se cu poza cu 6 ani si mai in urma 🙂 Tare Facebook memories… in memories.

Memories in memories vs picture in picture

Picture in picture este o chestie misto pentru ca-ti arata aceeasi imagine in 2 feluri diferite, in acelasi timp.

picture in picture

Bine, daca vrei sa adaugi un pic de dinamism, poti sa te duci intr-o sala cu oglinzi si sa te joci. Dar tot imaginea din acel moment o vezi, chiar daca si mai diferit. Si din fata si din spate si din versiuni multiplicate.

sala oglinzilor

La memories in memories insa calatoresti practic in timp. Ehehe, cu 7 ani in urma nici nu exista FB memories 😉 Ca sa nu mai zic ca si mai in urma cu 6 ani nu exista nici Facebook. Dar uite ca surprinde toate aceste momente acum 🙂 Probabil ca daca s-ar fi inventat seflfie-urile de atunci, aveam un selfie memories in memories.

Hai ca v-am zapacit de cap. Dar chiar mi-a placut s-o vad pe Daria, fata lu’ tata intr-o poza din 2009, amintind una din 2003. Pentru chestii de-astea ii mai iert din disfunctionalitati si limitari aiurea.

Facebook Memories face bine la memorie

Mi s-a intamplat de cateva ori ca Facebook Memories sa-mi aduca aminte exact cand trebuie. Tocmai cand ne pregateam de o degustare, FB Memories ne-a amintit ca anul trecut incepeam Branzeturi cum se… cuVin.

Tot Facebook Memories mi-a adus in actualitate vinurile si astfel mi-am amintit sa vad emisiunea Romania in vie.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/vinul-nostru-incearca-sa-scapede-renumele-prost-si-izul-de-dna-multi-consumatori-spun-romania-vin-pe-bune.html

Si cat de mult m-am bucurat revazandu-i in emisiune pe protagonistii cramelor oltenesti cu care am facut degustari. Din nou am calatorit in timp datorita Facebook Memories.

Pentru voi care a fost cea mai tare chestie cu Facebook Memories?

Spor memorator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.