Bine ati revenit la Miecurea fara carne. Pe care azi am indulcit-o cu… dulceata de ceapa. Si dulceata de ardei. Si ce-a mai fost vedeti in continuare š
Pentru de dimineata am avut icre de crap indulcite. Pe una dintre felii am pus dulceata de ceapa, pe cealalta dulceata de ardei si pe felia #3 ambele š
Icrele sunt mai sarate de felul lor, le-am indulcit dar am mai adaugat si acru si amar. E bine sa trecem prin toate gusturile. Asa ca am adaugat o gogonea murata si ardeiĀ capia in otet pentru gustul acru. Pentru gustul amar am presarat cateva masline de Thassos. Si asa am avut un mic dejun gustos in toate directiile.
La pranz m-am indreptat spre o ciorba de legume cu mamaliga. Pe care am condimentat-o cu un ardei iute, ca sa completez gusturile de dimineata.
Pentru seara inca nu m-am hotarat daca vor fi cartofi wedges cu mamaliga si usturoi sau o pizza quattro formaggi. Mai am cateva intalniri azi si cum masa mea de
seara e pe la ora 17:00, nu prea merge usturoiul. Dar pizza branzoasa merge la fix. Chiar si o bere merge, mai ales ca e meci de handbal la Campionatul European din Suedia.
Pana atunci insa va fac pofta cu un teasing. Cocos de Hurez cu cartofi in coada si mamaliga-n gheare.
Hai ca am reusit sa am si cocos in farfurie si nici sa nu mananc carne š
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Sima Irina
Dulceata de ceapa nu am mancat pana acum, dar dulceata de ardei tocmai am primit un borcan. Dulce si picant, o combinatie exploziva! Imi place mult. š
Daniel Botea
Eu am mancat si de ardei iuti si de ardei. Din toate 3, cea de ceapa rosie mi se pare cea mai buna. Si oricum merge si cu ceapa din icre š Spor!
Mihai
Hm, nu am avut ocazia sa incerc pana acum dulceata de ceapa. Mai facut curios sa vad ce gust are š
Daniel Botea
Mai mult dulce dar mult mai aromata decat o ceapa normala š