Dupa atatea „porcarii” si mese imbelsugate, chiar ca asteptam Miercurea fara carne. Legume si mamaliga a scris pe mine, ca sa nu zic ca si ieri am ocolit carnea.
Oua fierte moi si mamaliga
Pentru de dimineata am avut oua fierte moi si mamaliga.
Nu singure, ci acompaniate de telina din muraturi. Ouale sunt de la tara, de-alea cu galbenusul colorat intens. Le-am facut moi pentru ca se digera mai repede.
Combinatia oua – mamaliga mi se pare perfecta iar completata cu telina, mai mult ca perfecta 🙂
Legume si mamaliga la pranz
La pranz am bagat o ciorba de legume cu mamaliga apoi am completat cu legume la gratar.
Tot cu mamaliga. Asa ca pregatire pentru mamaliga de seara 🙂
Fasole cu muraturi si mamaliga
Seara am savurat o fasole cu muraturi. Si cu mamaliga, bineinteles. De ce insist atat de mult cu mamaliga? Pentru ca-mi place si in plus am invatat la cursul de nutritie ca este „balsam pentru mate”.
A mers de numa-numa si o visinata, chiar daca n-am prins-o in poza.
Daca v-ati prins, e detoxifierea de dinainte de Anul Nou, cand iar avem maraton de porcarii. Bine ca am bagat si o stafeta de „alearga porcul”, ca altfel ar fi fost prea putin doar Miercurea fara carne.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei