Grow Living Library la Craiova, Vineri 13 :)

Despre programul Grow si alte initiative AIESEC v-am spus si-n 2015 si-n 2016. In 2017 va anunt despre Grow Living Library la Craiova.

Grow Living Library

Nu v-am spus insa ca si Daria mea a participat la un program Grow cand era in liceu. I-a placut, pentru ca erau lucruri noi invatate intr-un cadru nou. Adica exact una dintre definitiile preferate pentru dezvoltarea personala: iesirea din zona de confort.

Exact despre asta am sa le vorbesc si eu liceenilor. Despre pasiuni si despre iesirea din zona de confort. Bineinteles, prin intermediul bloggingului.

Ce este Grow Living Library

Grow Living Library este un eveniment dedicat elevilor, care pot invata din experienta unor persoane active in domenii diverse.

Speakerii vor avea la dispozitie cateva minute pentru a se prezenta apoi vor urma discutii libere cu elevii participanti. La fiecare masa se vor aseza prin rotatie cate 10 participanti, astfel incat toti participantii sa vorbeasca cu toti speakerii.

Este un concept interesant si dinamic din care au de invatat ambele parti. Am mai fost la o astfel de „rotatie” in cadrul JCI Mixer Business.

business networking

Atunci incercam fiecare sa ne prezentam afacerile sau pasiunile in 2 minute. Acum va fi mult mai interesant, data fiind diferenta de experienta si de epoca 🙂

Ehehe, pe vremea mea nu erau astfel de oportunitati pentru liceeni. Programul Grow este sprijinit de AIESEC si Scoala de Valori.

Ce pot invata elevii la Grow Living Library

In primul rand au acces la experiente diverse explicate la sursa. Intrebarile sunt un bonus pe care in alte conditii nu-l pot obtine de la persoane active si ocupate. Nu in ultimul rand pot invata din intrebarile puse de ceilalti participanti. Mie punerea la un loc a mai multor curiozitati diferite mi se pare atractia principala la Grow Living Library.

Ce astept eu de la Grow Living Library

Sper sa primesc intrebari care de care mai interesante si sa am si eu de invatat de la elevi. Nu de alta, dar banuiesc ca blogul meu este accesat de cititori de toate varstele. Si acum am posibilitatea sa dialoghez cu posibili cititori aflati la o varsta frageda.

Bineintelesc ca la astfel de intalniri ai de invatat si de la ceilalti speakeri. Simplul fapt ca poti cunoaste persoane valoroase din alte domenii este un motiv de a participa la Grow Living Library.

Spor crescator!

2 Comments

  1. Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.