La Multi Ani 2017 cu spor si bucurii!

Cand am facut teasing cu pregatirile pentru Revelion am „scapat” doar 2 ingrediente: locatia si ingredientele culinare. Daca ati vazut pozele stiti deja ca am spus La Multi Ani 2017 si am facut Revelionul la Fabrica de dans. Dar sa spun toata povestea, ca asa e frumos la inceput de an 🙂

La Multi Ani 2017

Revelion cu gasca de la dansuri

Cum Daria mea a facut dans din clasa I-a pana intr-a XII-a, am avut prilejul sa cunoastem pe parintii de la dansuri. Astfel incat n-am fost doar „colegi de suferinta” la concursuri ci si parteneri de distractie. Dupa cantonamente era deja traditie sa facem cate un chef dar am petrecut impreuna si de Pasti sau de Anul Nou.

Iar daca in anii trecuti faceam Revelionul cu gasca de la dansuri la restaurant, acum am facut la sala de dans. Fabrica de dans se numeste si a fost o locatie perfecta.

La Multi Ani 2017 la Fabrica de dans

Daca in restul timpului la Fabrica de dans cei mici sau mai mari invata diverse coregrafii, la Revelion a fost free style 🙂

Am jucat si dansuri populare,

hai cu hora

si alte dansuri colective.

podul de dansatori

Asa de bine a fost ca abia pe la 05:00 ne-am hotarat sa plecam spre casa 🙂

final de Revelion

An nou cu ingrediente culinare noi

Hai sa va spun si despre ingredientele culinare 🙂 Am hotarat sa aducem fiecare de-acasa aperitive si friptura si ne-am potrivit cumva sa nu aducem toti la fel. Cum in noaptea de Revelion se zice ca e bine sa mananci peste, eu am pregatit un aperitiv cu somon.

Somonul l-am luat gata afumat dar am vazut pe TV5 o imagine cu somon si cartofi dulci plus un sos apetisant. Nu stiu daca era sos de lamaie, dar asta mi-a facut cu ochiul mie de la Adi Hadean.

Acum am dezvaluit si misterul cojilor de lamaie si portocala din ultima postare a lui 2016. Uite asa a aratat platoul meu la inceput,

emmentaler si rosii cherry

si asa m-am prezentat cu el la Revelion.

platou cu somon si sos de lamaie

Mancare traditionala si dansuri la fel

Am avut si tuica fiarta si mancare traditionala si mai ales chef de dantuiala.

tuica fiarta

La miezul noptii am iesit afara tocmai la fix sa prindem momentul cand ploua cu bani 🙂

ora 00:00

E semn ca 2017 o sa fie un an imbelsugat. Cel putin asa spera grupul nostru 🙂

La Multi Ani 2017 cu spor!

Ne-am bucurat si de artificii, apoi am continuat distractia.

artificii

Sper ca si voi v-ati distrat de Anul Nou si ca ne vom vedea sanatosi in 2017!

La Multi Ani 2017 cu spor!

2 Comments

  1. rudia
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.