Alerg pentru Spitalul Copiilor si-n Martie

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite combinatii de conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad-Blocker activat sau Mozilla si Windows 7. Pana cand se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie la Ad-Blocker sau un Refresh si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

In primele 2 luni ale anului am tinut evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor pe zapada. Acum insa s-a incalzit si vremea e tocmai buna de iesit din casa. Gata cu hibernarea, urmeaza miscarea.

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Va asteptam asadar Sambata, 04 Martie 2017 de la ora 10:00 in Parcul Romanescu in zona Ciobanasul. Nu este cros, nu este intrecere, este vorba despre o alergare caritabila in cadrul careia fiecare alearga/merge/doneaza cat vrea. Scopul alergarilor caritabile din mai multe orase ale Romaniei este constructia Spitalului Copiilor.

Asociatia 1 Leu este initiatoarea acestui proiect in mai multe orase, ideea de baza fiind ca oricine poate sa doneze macar 1 leu pentru Spitalul Copiilor. Leu cu leu, om cu om, cu ajutorul alergarilor caritabile si al monedelor stranse s-au adunat pana acum 563 300 lei.

Ce ziceti, chemati si un prieten la alergare cu ajutorul evenimentului Facebook?

Ne vedem Sambata viitoare!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.