Expozitie de vinuri la Craiova – Oltenia Wine Fair

Despre degustarile Branzeturi cum se… cuVin v-am tot povestit pe blog. Am gustat si alte evenimente cu vin, dar asteptam o expozitie de vinuri la Craiova. Dar sa va explic diferentele 🙂

Oltenia Wine Fair

Evenimente cu vin

Pe langa degustarile organizate de noi, am fost si la altele organizate de crame. Am fost in Oltenia, la Avincis sau Bauer si in Transilvania la Liliac. Am ajuns in Banat la Recas sau in zona Aradului, la Balla Geza. Toate au fost experiente memorabile.

Am descoperit standuri cu vin in Craiova la Targul AgroExpo dar si alte evenimente cu vin. De exemplu la lansarea unor carti la Targul de Turism al Olteniei.

Chiar daca vinurile nu erau actorii principali, m-am bucurat sa vad ca au adus plus valoare atmosferei si evenimentelor.  Ei bine, de data asta am sa particip in Craiova la un eveniment in care vinul are rolul principal. Va recomand si voua sa participati si va explic si de ce 🙂

Expozitie de vinuri la Craiova

Este vorba despre o expozitie de vinuri la Craiova, organizata sub numele Oltenia Wine Fair.

Va invit sa va notati perioada in calendar, 17-18 Martie 2017 si sa va rezervati timp in intervalul 10:00 – 19:00 Vineri si 10:00 – 18:00 Sambata! De notat si locul, Teatrul National Craiova. Ne-a spus noua un cunoscator ca vinul este cultura, asa ca sunt convins ca avem o locatie bine aleasa.

expozitie de vinuri la Craiova

De ce sa vii la Oltenia Wine Fair

Credeai ca stii vinurile din Oltenia? Sigur vei fi placut surprins de vinurile podgoriilor din Valcea, Mehedinti si Olt.

Iti plac vinurile din zona Dealu Mare dar n-ai fost niciodata in acea regiune? Acum ai ocazia sa te „teleportezi” doar gustand cateva vinuri din zona.

Esti fan al vinurilor din Dobrogea? Acum ai ocazia sa-ti sorbi idolii din priviri si din pahar 🙂

Dar ce zici de o calatorie olfactiva si senzoriala in Dobrogea? Bineinteles tot pe calea vinului 🙂

Daca esti curios deja, ar trebui sa stii ca la un targ de vinuri ai ocazia sa cumperi si vinuri pe care nu le gasesti in supermarket. Plus posibilitatea de a gusta un vin inainte de a-l cumpara. Asta ca sa nu mai zic despre promotii si oferte speciale.

Dar inainte de toate, la Oltenia Wine Fair ai ocazia sa povestesti vinul cu reprezentantii cramelor si sa descoperi adevarul din vin, cum ziceau latinii.

Eu vin. Tu vin?

Spor divin!

3 Comments

    • Daniel Botea
  1. Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.