SCM Craiova si Campioana Europei – diferenta de 5 goluri

Au fost 2 seri de Liga Campionilor in Sala Polivalenta din Craiova. Ieri campioana Romaniei la volei a invins din nou in Champions League. Azi am avut un regal la handbal intre SCM Craiova si Campioana Europei, CSM Bucuresti.

incepe meciul dintre SCM Craiova si Campioana Europei

Spectacol la meciul dintre SCM Craiova si Campioana Europei

Inainte de toate, a fost un spectacol din toate punctele de vedere. Sa va mai spun cate internationale si din cate tari au fost azi pe teren? Mai bine spun ca au fost multi spectatori in tribune, atmosfera de Champions League, arbitraj de top, goluri frumoase si ratari incredibile 😉 Ca sa nu mai zic de paradele Paulei Ungureanu.

Ca sa fac un calcul sec, 4 parade incredibile ale Paulei, 4 bare ale fetelor noastre si cam asta a fost diferenta 🙂

Am fost la Bucuresti la meciul tur dintre detinatoarea Champions League si SCM Craiova. Pot spune cu mana pe inima ca n-au avut parte campioanele de atatea aplauze cate au fost azi in Sala Polivalenta Craiova.

public generos

Nu ca atunci n-ar fi fost aplauze, doar ca in Sala Rapid au fost cateva sute de persoane. Din pacate CSM Bucuresti, detinatoarea Champions League, n-are o sala proprie. Meciurile din campionat se joaca in Sala Rapid iar cele europene in Sala Polivalenta sau Dinamo. Cu atat mai mult trebuie sa apreciem performanta camioanelor noastre!

Si daca la meciurile de campionat din Bucuresti cam sufla vantul prin sala, azi la meciul cu Craiova din deplasare a fost un public numeros. Aplauze la inceput, aplauze la final si aplauze in timpul meciului. Cum sa n-o aplauzi pe Majda Mehmedović cand prinde in aer mingea lansata de Paula si inscrie.

aparare

Chiar daca golul a fost in poarta noastra, craiovenii au fost generosi cu aplauzele. Mai putin generosi la torpilele lansate de Linnea Torstenson. Nu ca n-ar fi fost super-goluri, doar ca viteza a fost prea mare pentru a avea alta reactie decat un… of. Mule of-uri si la paradele Paulei Ungureanu.

SCM Craiova aproape de CSM Bucuresti de cateva ori

In afara de faptul ca a fost un meci spectaculos, a fost si unul respectuos. Arbitrii Cristina Năstase si Simona Stancu si-au respectat nivelul iar jucatoarele s-au respectat pe teren, desi nu s-au menajat. Prima eliminare la fetele noastre a venit abia pe final de meci iar SCM Bucuresti a avut doar 2 eliminari. Dar asta nu inseamna ca nu s-a jucat la intensitate maxima. Si daca spuneam ca CSM Bucuresti a avut parte de aplauze mai multe ca „acasa”, sa spun ca la golurile Craiovei a fost explozie de bucurie.

atac

Daca am avea o astfel de atmosfera la fiecare meci, cred ca si rezultatele ar fi mai bune. Am vazut aseara la volei cum craiovenii au fost purtati spre victorie de public.

Dar pana atunci sa consemnam rezultatul de azi dintre SCM Craiova si Camioana Europei: 25 – 30. Oricum mai bine decat in tur, cand a fost 33 – 25.

scor final

Tot 25 de goluri am marcat si atunci, doar ca ele au inscris 33. Din pacate, evolutia Craiovei de atunci a fost marcata de accidentarea Valentinei Elisei. Si azi, din nefericire, am avut accidentari care si-a spus cuvantul pe teren. Nici Dana Babeanu, nici Mirela Pasca n-au jucat. Bine ca n-au fost accidentari in timpul meciului, nici la noi, nici la echipa oaspete.

Una peste alta am vazut un handbal de calitate si sper ca reusitele de azi din fata detinatoarei Champions League sa ne dea incredere pentru meciurile urmatoare. Dar pana atunci va las cu imagini de la meciul dintre SCM Craiova si Campioana Europei si cu urarea… Hai Craiova!

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.